Preklopi na glavno vsebino

Odkrij svoj tip postave

Preuredi svoj stil
Vse, le običajno ne
Bodi to, kar si, ne glede na leta, postavo ali velikost. Višina, obline ali drobna postava, postava v obliki jabolka, hruškasta postava, postava v obliki črke V, postava v obliki črke H ali peščene ure ali oboje hkrati. Tvoje telo je unikatno in prav tako je tvoj stil.

Ta vodič ti bo pomagal odkriti tvoj tip postave in ti razkril nekaj praktičnih modnih nasvetov, ki bodo poudarili tvoje atribute.
Nared za začetek?
Ali si visoka, drobna ali z oblinami?
Obleke se morajo prilagajati tebi in ne obratno. Kategorije posebej za visoke, drobne in tiste z oblinami so zato, da se ti ni treba ukvarjati s prekratkimi rokavi ali novimi hlačami, ki potrebujejo krojača. Naš vodič je tu, da te podpira, medtem ko ti raziskuješ širok izbor izdelkov, ki so narejeni posebej zato, da poudarijo tvojo videz.
Tall Meriš več kot 175 cm? Odkrij naš prefinjen modni nadih za visoke ženske, ki ti bo pomagal izražati tvoj edinstveni stil.
Petite Meriš manj kot 165 cm? Odkrij naš prefinjen modni nadih za manjše ženske, ki ti bo pomagal izražati tvoj edinstveni stil.
Z oblinami So tvoji boki in prsi izraziti? Odkrij naš prefinjen modni navdih s kosi za ženske z oblinami in poišči kose, ki bodo objeli tvojo postavo.
Kakšen je tvoj tip postave?
Oblika tvoje postave nima nič z velikostjo tvojih oblačil, temveč je v večini vezana na proporcionalnost tvojega telesa. Najbolj pogoste oblike so hruškasta postava, postava v obliki jabolka, postava v obliki peščene ure ter postavi v obliki črke V in H. Odkrij svoj tip postave in izberi kose, ki bodo poudarili tvoje atribute.
Hruškasta postava Najbolj poln del tvojega telesa je okoli bokov, zgornji del telesa pa je ožji.
Postava v obliki črke V Najbolj poln del tvojega telesa je zgornji del, tvoja ramena so širša od tvojih bokov in nog.
Postava v obliki jabolka Tvoja ramena so širša od tvojih bokov in tvoj trup je zaobljen z nekoliko manj definicije v pasu.
Postava v obliki peščene ure Imaš zelo dobro oblikovan pas in skoraj enako široke boke in prsi.
Postava v obliki črke H Tvoje telo je bolj ravne oblike in tvoji boki so približno enake širine kot tvoj pas.
Najbolj popoln kos zate je tu. Kaj sledi?
Izbrali smo najboljše kose za vsako postavo, da lahko slavimo tvoj unikaten slog. Ne glede na to ali iščeš svoje najljubše kavbojke ali obleko, s katero boš navdušila, raziskuj naše vodiče za navdih, da najdeš kose, ki poudarijo tebe, takšno kakršna si.
Najboljše kavbojke zate
Najboljše hlače zate
Najboljše obleke zate
Najboljši topi zate
Najboljše bluze zate
Najboljši vrhnji kosi zate