Preklopi na glavno vsebino

Oblačilne zvijače

Odkrij zabavne, hitre in ustvarjalne načine za osvežitev in ponovno uporabo svojih najljubših kosov ter jim daj drugo priložnost.
Preoblikuj srajco z gumbi
Z nekaj preprostimi, a učinkovitimi tehnikami oblikovanja spremeni svojo preprosto srajco v vpadljiv kos. Tukaj je opisano, kako.
Poskrbi, da se ti bo obleka tesneje prilegala
Je tvoja obleka preohlapna? S pomočjo dveh varnostnih zaponk in kosom vrvice ali traku se ti bo tvoja obleka popolno prilegala, in to brez pomoči šivilje.
Razcefraj svoje kavbojke
So tvoje kavbojke videti že nekoliko zastarele? Ne sodijo še v smeti. Le prenovi jih malce in popestri s pomočjo velikih škarij in majhnih škarij za nohte – tako se stvarem streže.
Zapni zapestnico brez pomoči
Imaš težave pri zapenjanju zapestnic? Brez skrbi, poskrbeli bomo zate – potrebuješ le sponko za papir.
Spremeni svoj šal v top
Se pripravljaš na večerno zabavo in ti manjka kul majica, ki bi se ujemala s tvojim outfitom? Vse, kar potrebuješ, je dovolj dolg šal, ki ga lahko prepogneš v pravokotnik – ustvarimo nov top v manj kot minuti, kdo štopa?
Spremeni svoj šal v balaklavo
Balaklava je trendovski dodatek za hladnejšo sezono, zanjo pa potrebuješ le svoj najljubši šal. Tukaj so navodila.
Zoži pas svojih kavbojk
So tvoje kavbojke preohlapne v pasu? Ne potrebuješ krojača ali novega para kavbojk – s tem hitrim popravkom s pomočjo vrvice ali traku lahko doma spremeniš velikost pasu.
Obdrži zavihane rokave
So tvoji rokavi predolgi ali si preprosto želiš bolj urejenega videza? Tako lahko poskrbiš za zavihane rokave brez šivanja – vse, kar potrebuješ, sta dve elastiki. Veselo na delo!
Ponovno vstavi vrvico v kapuco
Ali ti vrvica pogosto pobegne iz kapuce? Brez skrbi! Tukaj je opisano, kako jo lahko vrneš na svoje mesto z varnostno sponko.
Začini svoje superge
Imaš v omari preveč superg in iščeš nekaj bolj dovršenega? Nadgradi svoje bele superge kar doma – tukaj je opisano, kako jih profesionalno poneseš na novo raven.
Razširi pas svojih kavbojk
Če so ti kavbojke postale pretesne, jim daj še eno priložnost. Pravzaprav ne potrebuješ novega para kavbojk, vse, kar potrebuješ, je elastika za lase – s tem hitrim popravkom razširi pas kavbojk.
Popravi zadrgo
Ali se je zadrga zlomila ali popolnoma odtrgala? Brez panike! Vse, kar potrebuješ, je sponka za papir.