Preklopi na glavno vsebino

Obožuj svojo garderobo

Ustrezna skrb za tvoje najljubše kose ti omogoča, da v njih uživaš dlje, in pozitivno vpliva na naš planet. Spoznaj preproste, hitre in praktične nasvete, kako oblačila popraviti, očistiti, pa tudi spremeniti ali predelati v popolnoma nove sloge, da podaljšaš njihovo življenjsko dobo. Smo pripravljeni na akcijo?
Skrb za superge by adidas
Želiš ohraniti brezhiben videz svojih superg? Mi smo tu zate. Odkrij ključne nasvete za čiščenje superg, ki bodo ohranili videz tvojih superg na vrhuncu.
Rešitev superg s sodo bikarbono Soda bikarbona je resnično magična rešiteljica in je popolna za odstranjevanje nadležnih madežev. Preprosto vzemi nekaj sode bikarbone, vodo, staro zobno ščetko in mokro krpo.
Domače toplice za tvoje superge Reši svoje najljubše superge s preprostim domačim pripravkom. Uporabi vsakdanje gospodinjske junake, kot so tekoče milo za posodo ali sodo bikarbono, dve ščetki (mehko in trdo), kis, zanesljivo zobno ščetko in par nogavic. Mi pa ti pokažemo, kako oživiš svoje superge.
How to clean suede sneakers Suede shoes can be tricky to clean, but with this quick and easy hack, you'll have them looking fresh in no time. Grab some white vinegar, water, a toothbrush, a microfiber cloth, and a white eraser. Ready to get started?
Oblačilne zvijače
Odkrij zabavne, hitre in ustvarjalne načine za osvežitev in ponovno uporabo svojih najljubših kosov ter jim daj drugo priložnost.
Spremeni svoj šal v balaklavo Balaklava je trendovski dodatek za hladnejšo sezono, za njeno izdelavo pa potrebuješ le svoj najljubši šal. Tukaj so navodila.
Začini svoje superge Imaš v omari preveč superg in iščeš nekaj bolj dovršenega? Nadgradi svoje bele superge kar doma – tukaj je opisano, kako jih profesionalno poneseš na novo raven.
Poskrbi, da se ti bo obleka tesneje prilegala Je tvoja obleka preohlapna? S pomočjo dveh varnostnih zaponk in kosom vrvice ali traku se ti bo tvoja obleka popolno prilegala, in to brez pomoči šivilje.
Popravki
Poživi svoja oblačila s temi pametnimi in osnovnimi nasveti za popravila, ki ti bodo prihranili čas in celo obisk krojača.
Prišij nov gumb Ali tvoj gumb dobesedno visi na nitki? To lahko popravimo. Tukaj je zanesljiv način za pritrditev novega gumba.
Krpanje luknje Imaš luknjo v oblačilu in nimaš orodja za šivanje? Tukaj je enostaven način krpanja lukenj s pomočjo obliža, papirja za peko in likalnika.
Popravi raztrgan šiv Imaš raztrgan šiv in ga moraš takoj popraviti? Vse, kar potrebuješ so škarje, igla in sukanec. Preizkusimo to metodo skupaj.
Spremembe
Na preprost način spremeni svoje najljubše kose tako, da bodo tebi in tvojemu slogu popolnoma ustrezali.
Skrajšaj svoje rokave So tvoji rokavi predolgi? Vse, kar potrebuješ, da jih skrajšaš v krajšem času, kot bi ti vzel obisk krojača, so kreda, nit, škarje, merilni trak in šivalni stroj.
Skrajšaj svoje kavbojke So tvoje kavbojke predolge ali jim želiš le dati nov videz? Tukaj je hiter in preprost način, kako jih lahko skrajšaš, tudi če si začetnik v šivanju.
Skrajšaj spodnji rob Je tvoje krilo predolgo ali pa si preprosto želiš malo popestritve? Za skrajšanje spodnjega roba potrebuješ le kredo, ravnilo, lepilni trak, likalnik in škarje. Tukaj so navodila.
Nega izdelkov
S temi preprostimi nasveti poskrbi za ustrezno nego oblačil, da bodo trajala dlje in da bodo videti odlično.
Kako brati etikete za nego Moraš očistiti nov kos oblačila, vendar ne veš, kaj pomenijo navodila na etiketi za nego? Dovoli, da ti pomagamo! V našem pregledu pojmov najdeš pomen vseh bistvenih simbolov za pranje, sušenje in likanje.
Nasveti za nego volne Volna je občutljivo vlakno in potrebuje posebno nego. S temi nasveti poskrbi za daljšo obstojnost svojih izdelkov.
Nasveti za nego kavbojk Denim je trpežna tkanina, ki lahko ob ustrezni negi zdrži več let. Naslednji nasveti ti bodo pomagali pri vzdrževanju dolgotrajnega svežega videza.
Želiš izvedeti več o naših dejanjih?